Home / News / HABER / DAVA / Filistin: “Çözüm Hilafet”
islam devleti default

Filistin: “Çözüm Hilafet”

Hizb-ut Tahrir/Filistin, Beytülahm şehrinde yoğun bir katılımla konferans gerçekleştirdi.

Hizb-ut Tahrir/Filistin, Beytülahm şehrinde yoğun bir katılımla “Hizb ut Tahrir Ümmeti Beytül Makdisi kurtarmak için Hilafet’i kurtarmaya davet ediyor” başlıklı konferans gerçekleştirdi.

Misafirlerin karşısına “ Ey Şahid Ümmet haydi cihada” sözleriyle çıkan Hizb ut Tahrir medya bürosu üyesi Dr. Maher al Caberi Hilafet’in Filistin için ayrı düşünülemeyeceğini, Filistin için Hilafet meselesi ölüm-kalım meselesi olarak görülmesi gerektiğine vurgu yaprak sunumuna devam etti.

“Hilafet cihad ve ukab sancağını yükseltecek, ümmetin vahdaniyeti ve izzetidir” başlıklı konuşmasını yapmak üzere sözü alan Şeyh Said al Karami özellikle Hilafet meselesinin insanoğluna yüklenen bir emanet olduğuna dikkat çekerek konuşmasına devam etti. Al Karami, izzetimizin ve başta Filistin olmak üzere işgal edilmiş beldelerimizin kurtarılması için Hilafet’in iadesine davet ederek sözlerini tamamladı.

Köklü değişim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir