Home / News / HABER / DAVA / Bu Zulüm böyle Devam Edemez!
islam devleti default

Bu Zulüm böyle Devam Edemez!

”Bu zamana kadar içimize attık. Artık yeter!”

Köklü Değişim Gençlik Kolları Başkanı Sayın Taha Gümüş ile yaşanan gelişmelerle alakalı olay yerinde röportaj gerçekleştirdik.

Hizb-ut Tahrir’li Müslümanlara Yargı Zulmü derken şimdide polis zulmü eklendi. Dün akşam saatlerinde 6 Hizb-ut Tahrir’li Müslüman,kardeşlerine yapılan yargı zulümleri ile alakalı Ankara’nın Keçiören ilçesi, Dutluk semtinde İmza standı açtı. Ardından polis ekipleri gelerek herhangi bir uyarıda bulunmadan apar topar gözaltı işlemi gerçekleştirdi. Olayın duyulmasının ardından Sosyal Medya’dan birbirleri ile iletişime geçen Müslümanlar büyük kalabalıklarla Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplandı.

Haber Editörümüz, olayın detaylarını öğrenmek için alanda bulunan Köklü Değişim Gençlik kolları Başkanı Sayın Taha Gümüş ile röportaj gerçekleştirdi.

Yapılanları çok sert dille eleştiren Gümüş: “Bu zamana kadar kardeşlerimize yapılan zulümleri hep içimize attık, kimseyle paylaşmadık. Artık yeter! Yapılan bu zulümlere sessiz kalmayacağız. Abilerimizi alana kadar burayı terk etmeyeceğiz” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Röportajın tamamını sizlerle paylaşıyoruz.

İşte gerginliğin devam ettiği alanda yapılan röportaj:

_

Köklüdeğişim

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir