Home / News / HİZB-UT TAHRİR / BASIN AÇIKLAMALARI / Ey Zalim Devlet! Zulüm Senin Fıtratından Bir Parça Gibi Oldu
islam devleti default

Ey Zalim Devlet! Zulüm Senin Fıtratından Bir Parça Gibi Oldu

 

بسم الله الرحمن الرحيم

Basın Açıklaması

Ey Zalim Devlet!

Zulüm Senin Fıtratından Bir Parça Gibi Oldu

 

H. 03 Safer 1436
M. 2014/11/25

Hizb-ut Tahrir / Türkiye Vilayeti olarak 18 Eylül 2014 tarihinde başlattığımız “Hizb-ut Tahrir’e Yönelik Yargı Zulmüne Dur De” başlıklı kampanya çerçevesinde, Türkiye’nin birçok şehrinde zulme dur demek için imza stantları açtık. Mescit ve camilerde zalim devletin Hizb-ut Tahrir üyesi dava erlerine yaptığı zulmü Müslüman halka anlattık ve onlardan imza topladık. Şehir merkezlerinde, caddelerde ve meydanlarda imza stantları açtık. Müslüman Türkiye halkı bu faaliyetlerimize çok yoğun ilgi gösterdi.

Lakin Türkiye Cumhuriyeti, sanki fıtratından bir parçaymışçasına dün olduğu gibi bugünde zulmetmeye devam ediyor. 09 Kasım’da Ankara Keçiören’de, 16 Kasım’da yine Ankara Yenimahalle’de, 21 Kasım’da Malatya’da ve en son 22 Kasım’da Siirt ve Bursa’da toplam 18 Hizb-ut Tahrir üyesi Müslüman kardeşimiz gözaltına alındı. Bursa’da gözaltına alınan kardeşlerimizin içinde 11 yaşında gencecik bir yiğit vardı. Zalim devlet zulmünü ona da ulaştırdı. 11 yaşındaki Sinan, babası ile beraber polisler tarafından gözaltına alındı. Diyarbakır ve başka birçok şehirde devletin zulmünü yöneticilerin ve yetkililerin yüzüne haykırmaktan korkmayan ve bu zulmü tüm halka duyuran stant görevlisi kardeşlerimiz polisler tarafından taciz edildiler. Polisler stantları kaldırmaları için kardeşlerimize baskı uyguladılar.

Ancak Elhamdülillah! Müslüman Türkiye halkı tüm şehirlerde Hizb-ut Tahrir gençlerinin yanında durdu. Müslümanlar, gözaltına alınan kardeşleri serbest bırakılıncaya kadar karakol ve emniyet binalarının önünden ayrılmadılar. Elhamdülillah! Artık Müslümanlar gerçek dava adamlarına sahip çıkıyorlar. Elhamdülillah! Artık Müslümanlar gerçekten mazlumun yanında saf tutuyorlar. Ve Elhamdülillah! Artık Müslümanlar zalime karşı hakkı haykırmaktan geri durmuyorlar.

Ey Zalim Yöneticiler! Biz, zulme ve zalime karşı hakkı haykırmayı şiar biliyoruz. Biz, zalim hükümdar (yönetici) karşısında susan dilsiz şeytanlardan değiliz. Biz, vaktin yaklaşmasıyla paçaları tutuşan kâfir yöneticilerin korkulu rüyası olan Raşid-i Hilafet için çalışıyoruz. Biz, zulümlerden korkmadan, musibetlere sabrederek, baskılar karşısında yılmadan ve yalnız Allah Subhanehu Ve Teâlâ’nın vaadine güvenerek yolumuzda yürüyoruz. Bizim yolumuz açık. Biz ufuktaki güneşi görüyoruz. Çünkü biz, önümüzü aydınlatan Rasulullah Sallahu Aleyhi Ve Sellem’in yolunu takip ediyoruz. Ya siz? Burnunuzun ucunu dahi göremiyorsunuz. Çünkü sizi karanlığa sürükleyecek zulme tutunuyorsunuz. Hal bu ki, zulüm ateştir. وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ “Zulmedenler nasıl bir inkılab ile devrileceklerini, yakında bileceklerdir.” [Şuara 227]

Ey Zalim Devlet! Sana gelince, zulüm fıtratından bir parça gibi oldu. Bugün seni ve köhne demokrasini korumak için koltuk işgal eden yöneticileri seleflerinden ayıran tek şey giydikleri elbiselerdir. O elbiseler bir utanç olarak kıyamet günü yüzlere fırlatılacaktır.

Ey Müslümanlar! Sizler zulme uğramış kardeşlerinize sahip çıktığınız gibi davanıza da sahip çıkın. Çünkü bu dava sizi 91 yıldır hasretini çektiğiniz devlete kavuşturacaktır.  İşte o devlet, Allah Subhanehu Ve Teâlâ’nın emrettiği, Rasulullah Sallahu Aleyhi Ve Sellem’in müjdelediği sizin devletinizdir. İşte o devlet, İkinci Raşid-i Hilafet Devletidir.

Hizb-ut Tahrir
Medya Bürosu
Türkiye Vilâyeti

Ayrıca...

Tutuklamalar İle Ne Bizi Korkutabilirsiniz Ne de Hilafeti Engelleyebilirsiniz

22 Eylül 2020 Salı günü Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan 14 Hizb-ut Tahrir mensubu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir