Home / News / HABER / GÜNCEL / Köklü Değişim Ocak 2015 Çıktı!

Köklü Değişim Ocak 2015 Çıktı!

Köklü Değişim Dergisi, “14 Aralık Kirli Siyaset Operasyonu” başlığıyla Ocak sayısını okuyucularına sunuyor.

17-25 Aralık 2013 ve rövanşı niteliğindeki 14 Aralık 2014 operasyonları Cemaat AK Parti hesaplaşmasını kapağımıza taşıdı.  Konuyu, kapağa adını veren yazısıyla Emrah AKAY kaleme aldı.

Köklü Değişim Dergisi sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Süleyman UĞURLU bizzat mağduru olduğu kirli siyaseti, kendisine kurulan tuzağı ve yaşadıklarını “Onlar Tuzak Kurdular Allah da Bir Tuzak Kurdu” başlıklı yazısında anlattı.

31 Aralık tarihinde Müslümanların hatırladığı Mekke’nin Fethi konusunu Abdullah İMAMOĞLU hocamız “Mekke’nin Fethi Ve Hatırlattıkları” başlığı ve unutulan yönleriyle kaleme aldı.

Gündemde çok yer tutan eğitimde Osmanlıca meselesinin gerçek vakıasını “Osmanlıca İle İslâm’a Yaklaşma Mı, Yoksa Uzaklaşma Mı?” isimli makalesiyle Murat SAVAŞ ele aldı.

Yazarımız Aydın USALP “İslâm’da Empatinin Yeri” başlıklı yazısında iletişim kurma ve karşı tarafı anlamanın ön şartlarını siz değerli okuyucularımız için irdeledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen V. Din Şurası’nı “Din Şurası Mı Dediniz!” başlıklı makalesinde Mustafa KÜÇÜK hocamız kritik etti.

Kanayan yaramız Suriyeliler konusunu “Buyursun Suriyeliler… Kovulsun Suriyeliler!” isimli makalesiyle yazarımız Berra KESKİN ele aldı.

Birbirinden ilgi çekici, gündemin nabzını tutan konularıyla Köklü Değişim Dergisi siz okuyucularıyla buluşuyor…

 

Köklüdeğişim

Suskunluğun Kırılma Noktası…

 

Ayrıca...

[12 Kasım 2019] Hizb-ut Tahrir Türkiye Haftalık Değerlendirme Toplantısı

Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Başkanı Mahmut Kar, Türkiye gündemini meşgul eden önemli konuları değerlendiriyor… …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir