Home / News / HİZB-UT TAHRİR / BASIN AÇIKLAMALARI / Ey Müslüman Orduları! Öldürülen Filistinli Çocukların Öcünü Alacak Selahaddinlerimiz Nerede?
islam devleti default

Ey Müslüman Orduları! Öldürülen Filistinli Çocukların Öcünü Alacak Selahaddinlerimiz Nerede?


بسم الله الرحمن الرحيم

Basın Açıklaması

Ey Müslüman Orduları! Öldürülen Filistinli Çocukların Öcünü Alacak Selahaddinlerimiz Nerede?

31 Temmuz Cuma sabahı erken saatlerde, Yahudi yerleşimci teröristler, Batı Şeria’nın Duma köyünde iki evi bombaladılar. 18 aylık bebek Ali Sad Davabşeh’i yakarak öldürdüler. Ali bebeğin annesi ve 4 yaşındaki kardeşi de saldırıda ağır yaralandı. Üçüncü derecede yanıklara sahipler. Teröristler, evlerin duvarlarına İbranice olarak intikam ve bedel yazdılar. Bu şeytani eylem, geçtiğimiz Temmuz ayında Yahudi teröristler tarafından üzerine benzin dökülerek diri diri yakılan on yaşındaki Filistinli Abu Kadir’in soğukkanlı cinayetini bizlere hatırlatıyor. Bu korkunç suçlar, terör ve kandan beslenen, terörizm ve kan temeline dayalı Siyonist devletin iğrenç yapısının bir sonucudur. Siyonist devlet adına sayısız Filistinli çocuk ve bebeği katletti. Eylül 2000 yılından bu yana 2060’ın üzerinde Filistinli çocuk, bu mücrim Yahudi devleti tarafından öldürüldü. Sayıya vurursak son 15 yıldır her 3 günde bir çocuk hayatını kaybetti. Geçen sene yaz aylarında, Siyonist devletin Gazzeli Müslümanlara karşı gerçekleştirdiği acımasız saldırı sonucunda 550’nin üzerinde Filistinli çocuk ölmüştü. Ayrıca yıllardır aşırılık yanlısı Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilerin hayatını mahvetmesine göz yumulmaktadır. BM’ye göre, 2015 yılının başından bu yana İsrailli yerleşimciler tarafından Batı Şeria’da Filistinlilere en az 120 saldırı gerçekleştirildi. Buna sık sık cami ve Müslümanların mal varlıklarına karşı yapılan bedel saldırıları da dâhildir. Filistin medyasına göre, 25 Temmuz Cumartesi günü, Yahudi yerleşimciler, Mescidi Aksa’nın kapılarının birinde bir Müslüman çocuğa ciddi şekilde saldırdılar. Saldırıdan bir gün önce ise Yahudi ordusunun koruması altında aşırılık yanlısı Yahudiler cami avlusuna baskın düzenlediler. Buna ilaveten, Yahudi varlığının 8 yıldır Gazze’yi felç eden ablukası nedeniyle Batı Şeria’da meydana gelen yakıt, tıbbı ve diğer sıkıntıların bir sonucu olarak Gazze’de sayısız Müslüman çocuk ölmektedir. Edinilen bilgilere göre, yaşları 1 ila 18 ay arasında değişen 4 bebek, Gazze’deki dondurucu soğuk nedeniyle öldü. Geçen yılki bombardıman ve devam eden abluka nedeniyle Batı Şeria’da oluşan korkunç koşullar, kötü barınaklarda bile sıcaklıklarına donmasına yol açmıştır.

Bu barbar Yahudi devletinin kuruluşundan bu yana, onun dokunulmaz terörist kuvvetleri ve yerleşimciler tarafından Filistinli Müslümanlara karşı cinayet ve kanlı eylem işlenmesine izin verildi. Vicdansız Batı hükümetleri ve İslam dünyasının rejimleri tarafından desteklendiler. Buna karşın aciz Filistin Yönetimi, Filistinli çocuklar kanlar içindeyken ya da yakılarak öldürülürken içi boş anlamsız kınayıcı açıklamalar yayınladı. Ama öte yandan da Siyonist rejim ile güvenlik antlaşmalarını sürdürdü.

Ey kuvvet ehli! Ey Müslüman orduların çocukları! Bu terörist Yahudi devleti, Filistinli kardeş ve bacılarınızı katlederken, kutsal yerlerinizi postalları ile kirletirken, çocuklarınızı diri yakarak öldürürken daha ne zamana kadar seyirci kalacaksınız? Filistinli annelerin öldürülen çocukları üzerine döktükleri gözyaşları, kalplerinizi ürpertmiyor mu? Bu mücrim ve gayrimeşru devletini kuran, finanse eden, destekleyen, onun suçları karşısında sessizliğe bürünen ve dünya çapında Müslümanlara karşı terörist kampanyalar ile meşgul olan uluslararası toplumun ümmetinizi koruyacağını mı bekliyorsunuz? Bu kutsal toprakları işgalcilerden kurtararak Selahaddin ve Kuduz’un nail olduğu büyük şerefe, İslam dünyasının kalbine bir hançer gibi saplanan bu zehirli rejimin pençelerinden insanları kurtararak büyük ecre nail olmak istemez misiniz? O halde biz, sizi Filistinli çocukları katliamlardan korumak yerine Batılı hükümetler adına Yemen, Irak, Suriye ve Pakistan’da Müslümanlara karşı savaşmak için ordularını gönderen, kardeş ve bacılarını kaderlerine terk eden bu hain yöneticilere olan sadakatinizi kırmaya davet ediyoruz. Ayrıca sizi, Nübüvvet metodu üzere Raşidi Hilafeti kurmak için Hizb-ut Tahrir‘e nusret vermeye çağırıyoruz. Hilafet, bu kutsal toprakları kurtarmak için hemen ordularını gönderecek, şehitlerin intikamını alacak, bir kez daha o kutsal toprakları İslami topraklar arasına katacak, bu ümmet ve onun çocukları için muhteşem bir gelecek sunacaktır.

Hizb-ut Tahrir
Medya Bürosu
Merkezî Medya Ofisi

Ayrıca...

Tutuklamalar İle Ne Bizi Korkutabilirsiniz Ne de Hilafeti Engelleyebilirsiniz

22 Eylül 2020 Salı günü Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan 14 Hizb-ut Tahrir mensubu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir