Home / News / HİZB-UT TAHRİR / BASIN AÇIKLAMALARI / Hizb-ut Tahrir Suriye: Türkiye-Amerika Koalisyonundan Sakının

Hizb-ut Tahrir Suriye: Türkiye-Amerika Koalisyonundan Sakının

Hizb-ut Tahrir Suriye Vilayeti Medya Bürosu Türkiye-Amerika Koalisyonundan Sakının başlıklı bir kampanya başlattığını resmi hesaplarından duyurdu.

Hizb-ut Tahrir Suriye’de yeni bir Kampanya başlattı. Kampanya hakkında yeni bir açıklama yayınlayan büro; “Kuşkusuz bu kampanyanın amacı, Türkiye rejiminin Suriye devrimine destek kisvesi altında devrime karşı oynadığı kirli oyunu deşifre etmektir. Ki devrimciler, Türk istihbaratının tuzağına düşmesinler ve onun iradesine göre hareket eden bir araç haline gelmesinler.” Diyerek tüm Müslümanları kampanyaya destek vermeye davet etti.

İşte o açıklama;

Basın Açıklaması

“Türkiye-Amerika Koalisyonundan Sakının” Kampanyası

Suriye devriminin yaşadığı koşullar göz önüne alındığında, kâfir Batının kurduğu komplonun şiddetinin arttığı ve ABD yönetimi tarafından yönlendirilen ülkelerin farklı roller oynadığı görülür. Kimi ülkeler, siyasi ve askeri olarak tüm araç ve yöntemlerle mücrim rejimin devrilmesini önlemek amacıyla destekleme rolünü oynarken, kimi ülkeler de yalandan Suriye devriminin dostu rolüne bürünüyorlar. Amaç, siyaseten bir siyasi alternatif ve devrimin sözde siyasi temsilcisini oluşturmaktır. Yahut devrimi rayından saptırmak için askeri olarak ya doğrudan veya dolaylı olarak savaşları yönlendirmektir.

Suriye devrimini desteklediğini iddia eden, ancak ona karşı kumpas kuran ülkelerin tehlikesi, açıkça devrim düşmanı ülkelerin tehlikesinden çok daha şiddetlidir. Bu gün ışığı kadar ayan beyandır. İşte Türkiye rejimi, Amerika ile koalisyon anlaşması imzaladığını kamuoyuna duyurdu ve Suriye halkını öldürmek, evlerini başlarına yıkmak amacıyla Amerikan uçaklarına İncirlik üssünü açtı… Oysa Suriye halkını katletmek için İslam’ın ve Müslümanların düşmanları ile koalisyon kurmak yerine Şam zorbasını devirmek için sadık devrimciler ile ittifak kurmak Türkiye rejiminin aslı görevi idi!

Bu amaçla şu başlık altında bir kampanya başlattığımızı kamuoyu ile paylaşmak isteriz: “Türkiye-Amerika Koalisyonundan Sakının”

Kuşkusuz bu kampanyanın amacı, Türkiye rejiminin Suriye devrimine destek kisvesi altında devrime karşı oynadığı kirli oyunu deşifre etmektir. Ki devrimciler, Türk istihbaratının tuzağına düşmesinler ve onun iradesine göre hareket eden bir araç haline gelmesinler. Allah Subhânehu ve Teâlâ şöyle buyurdu:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا خُذُوا حِذْرَكُمْ “Ey İman Edenler! Tedbirinizi alın” [Nisa 71]

Hizb-ut Tahrir Suriye Vilayeti Medya Bürosu

Kampanya ile alakalı Görseller;

kokludegisim

Ayrıca...

Tutuklamalar İle Ne Bizi Korkutabilirsiniz Ne de Hilafeti Engelleyebilirsiniz

22 Eylül 2020 Salı günü Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan 14 Hizb-ut Tahrir mensubu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir