Home / News / HABER / TÜRKİYE / KÖKLÜ DEĞİŞİM’İN 136. SAYISI ÇIKTI!

KÖKLÜ DEĞİŞİM’İN 136. SAYISI ÇIKTI!

NE PKK NE DEVLET GÜCÜNÜZ BİZİ BÖLMEYE YETMEZ

Köklü Değişim Dergisi “NE PKK NE DEVLET GÜCÜNÜZ BİZİ BÖLMEYE YETMEZ” başlıklı Ocak sayısıyla okuyucularıyla buluşuyor.

Kronik bir hal alan “Kürt Meselesi” sorunumuzu geçirdiği evrelerle ve içinde bulunduğumuz süreçle birlikte “Çözüm(Süzlük) Sürecinde Nereden Nereye!” başlıklı makalesiyle Mahmut KAR ele aldı.

Mevlit kandili vesilesi ile Abdullah İmamoğlu hocamız, Rasul SallAllahu Aleyhi ve Sellem’in Sünneti’nden asıl almamız gereken “Değişim Sünneti”ne işaret etti. Konu başlığı “Değişimin Öncüsü Hz. Muhammed (S.A.V.)”

Emrah AKAY bozulan toplumumuza dair tespitlerini “İslâmî Toplumu Nasıl İfsad Ettiler” başlıklı makalesinde ele aldı.

Sömürgeci kâfirlerin yeni oyalama taktiğini “İttifaka İsim Bulundu: Teröre Karşı İslam” adlı yazısıyla yazarımız Cahit TOPRAK, bu yeni oluşumun vakıasını siz değerli okuyucularımıza izah etti.

Uzun zamandır yazılarına ara veren yazarımız Erkan ALADAĞ ekonominin içinde bulunduğu darboğaza dair tespitlerde bulunduğu “En Büyük Reform Kapitalizden Kurtulmaktır” başlıklı makalesi ile siz Müslümanlara ekonomik problemlerin kaynağının kapitalizm olduğunu tasvir ediyor.

Ve Mustafa KÜÇÜK hocamız bir kez daha İslami otorite olan Hilafet’in gerekliliğini “Türkiye’ye Yeniden Hilafet Lazım!” başlıklı makalesi ile ifade etti.

Köklü Değişim bu ayda birbirinden ilgi çekici konularıyla sizlerle buluşuyor… 

136. SAYIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Köklüdeğişim

Suskunluğun Kırılma Noktası…

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir