Home / News / HABER / TÜRKİYE / KÖKLÜ DEĞİŞİM’İN 137. SAYISI ÇIKTI!
islam devleti default

KÖKLÜ DEĞİŞİM’İN 137. SAYISI ÇIKTI!

CENEVRE’YE DEĞİL, ALLAH’IN İPİNE SARILIN!

 

Köklü Değişim Dergisi “İhanet Masası Cenevre” başlıklı Şubat sayısıyla okuyucularıyla buluşuyor. Suriye Devrimini çalamayan Batı, bitmez tükenmez entrikalar ile bu büyük derdini çözmenin yollarını aramaya devam etmekte ve kirli oyunlarını kurgulamaktadır. Yazarımız Osman YILDIZ konunun detaylarını siz değerli okuyucularımıza tekrar hatırlattı. Yazısı “Cenevre’ye Değil, Allah’ın İpine Sarılın!” başlığını taşıyor.

İslâm coğrafyasında namluların küfür devletlerine çevrilmesi gerekirken, gitgide kardeşlerin birbirlerine çevirmesi üzerine “Kardeşlik Hukuku” isimli makalesiyle yazarımız Abdullah İMAMOĞLU bu konuda Müslümanın tavrına dair hatırlatmalarda bulundu.

Yine maddi mücadeleyi savunan ve cihad! cihad! diye haykıran Müslümanların konuyu şer’î açıdan netleştirmeleri adına Esad MANSUR “Cihad ve Manası” başlığını attığı makalesinde konuya açıklık getirdi.

Toplumumuzda gitgide yanlış anlaşılan bir konu olan Allah’a güven konusunu değerli yazarımız Mustafa KÜÇÜK “Tevekkül ve Hayat” başlıklı yazısında ele aldı.

Mehmet ÇETİNBUDAK günümüz Müslüman gençlerinin kendilerine edindikleri idollerin yerine gerçek idolleri gösterdi. Yazısı “Benim Adım Sahabe” başlığını taşıyor.

Yine yazarımız Emrah AKAY İslam ümmetinin bir bütün olarak tekrar izzetli günlerine dönmesinin olabilirliğini sorguladığı yazısına “İslami Toplumun Yeniden İnşası Mümkün Mü?” başlığını attı.

Köklü Değişim bu ayda birbirinden ilgi çekici konularıyla sizlerle buluşuyor… 

Köklüdeğişim

Suskunluğun Kırılma Noktası…

OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir