Home / News / HABER / TÜRKİYE / Suriyeli bebek açlık ve soğuktan öldü
islam devleti default

Suriyeli bebek açlık ve soğuktan öldü

Suriye’nin Halep kentinden Türkiye’ye gelen kadının 1 yaşındaki kızı açlık ve soğuk nedeniyle hayatını kaybetti. Küçük kızın babasının da savaşta öldüğü öğrenildi.

Suriye’nin Halep kentinden kaçıp yürüyerek Hatay’a, oradan da İstanbul’a gitmek üzere Adana otogarında otobüs bekleyen 33 yaşındaki Nesrin Berdoş’un 1 yaşındaki bebeği Garam, besin yetersizliği ve soğuğa bağlı olarak yaşamını yitirdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, merkez Seyhan ilçesindeki otogarda Suriyeli bir bebeğin öldüğü ihbarını aldı. Otogara gelen polis, bekleme salonundaki bir koltukta kız bebeğin cesedini buldu. Sağlık ekiplerine haber veren polis, çevrede bulunan bir Suriye vatandaşı aracılığıyla anne Nesrin Berdoş ile konuştu. Bebeğinin yanında oturan ve gözyaşı döken anne Berdoş, Halep’ten yürüyerek Hatay’a, oradan da İstanbul’a gitmek üzere akrabalarıyla Adana’ya geldiklerini anlattı. Babası Suriye’de hayatını kaybeden Garam bebeği otogara gelen sağlık ekipleri, koltuktan alarak ambulansa götürdü.

Adana Adli Tıp Kurumu’na götürülen Garam bebeğin ilk belirlemelere göre besin yetersizliği ve soğuğa bağlı olarak yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Ajanslar

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir