Home / News / HABER / DAVA / ”Biz Ümmetiz, Ümmet İçin Diriliş Vakti” Konferansı
islam devleti default

”Biz Ümmetiz, Ümmet İçin Diriliş Vakti” Konferansı

İlahiyatçı yazar Abdullah İmamoğlu Adana’da “Biz Ümmetiz,Ümmet İçin Diriliş Vakti” konulu bir sohbet gerçekleştirdi. Adanalı Müslümanlar sohbete yoğun ilgi gösterdi.kokludegisim.net

Abdullah İmamoğlu Hocamız “Biz Ümmetiz,Ümmet İçin Diriliş Vakti” konulu Adana Sohbetine Adanalılar yoğun ilgi gösterdi.
 
Köklü Değişim Dergisi Adana Temsilciliğinin Düzenlediği ve Moderatörlüğünü Av.Mustafa Kocamanbaş’ın yaptığı “Biz Ümmetiz,Ümmet İçin Diriliş Vakti”konulu sohbet etkinliği Mehmet Teker’in okuduğu Kur’an tilaveti ile başladı. Metin İnalpulat’ın okuduğu şiir ile devam eden programda Abdullah İmamoğlu Hocamız ”Biz Ümmetiz, Ümmet İçin Diriliş Vakti” konulu bir konuşma yaptı.
 
İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu konuşmasında islam kardeşliğinin önemine işret ederek Suriye’de yaşanan drama dikkat çekti. Her müslümanın kardeşinin derdi ile dertlenmesi gerektiğini ve bunun sıradan bir olay olmadığını, İslam’ın öngördüğü kardeşlik hukukunun ayet ve hadislerle sabit bir fariza olduğunu vurgulayan İmamoğlu İslam kardeşliğinin teessüsünde en büyük engelin Hilafet müessesinin olmamaması olduğunu ifade etti. Konuşmasında İkinci Raşidi Hilafetin bir ütopya olmadığının altını çizen İmamoğlu ümmet olarak ümitvar olmalıyız dedi. İlahiyatçı yazar Abdullah İmamoğlu konuşmasını izleyicilerle birlikte yaptığı dua ile sonlandırdı.
 
Köklü Değişim Dergisi Adana Temsilciği tarafından düzenlenen sohbet etkinliği İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu’nun imza programı ile sona erdi.
 
 

Ayrıca...

Gaziantep’te Köklü Değişim “HİLAFET” sayısını tanıttıkları için 7 Müslüman’a Gözaltı

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir