Home / News / HİZB-UT TAHRİR / BASIN AÇIKLAMALARI / Hainlerin Katiller ile Diyaloğu Yüze Tokat Atmak ile Başladı

Hainlerin Katiller ile Diyaloğu Yüze Tokat Atmak ile Başladı

-Basın Açıklaması-

Hainlerin Katiller ile Diyaloğu Yüze Tokat Atmak ile Başladı
Koalisyon Hainleri El ve Ayakları İle Birbirlerine Vurarak Efendileri Amerika’yı Razı Etmek İçin Cenevre 2 Konferansı Üzerinde Birbirleriyle Yarışıyorlar

H. 10 Muharrem 1435
M. 13 Kasım 2013

Koalisyon kabilesinin asi lideri el-Carba, aptallık ve ajanlık konusunda haydut Beşşar’a halef olmak için çalışıyor. Bu yüzden el-Carba geçen hafta koalisyonun Cenevre 2 konferansına katılacağını bildirdikleri İstanbul’daki son meşum toplantı akabinde Özgür Suriye Ordusu temsilcisi Luey Mikdad’ı hain bazı konular üzerindeki anlaşmazlıkların yüzünden tokatladı. el-Carba Kürt Ulusal Konseyi üyelerinin koalisyona katılmaları üzerinde ısrar etti. Suriye Ulusal Koalisyon üyesi Kemal el-Labvani, koalisyon üyeleri ve başkanı Ahmed el-Carba’yı Kürt Ulusal Konseyinin koalisyona katılması ile ilgili konuda Amerika’nın diktelerine boyun eğmekle suçladı. Aslında el-Carba ve koalisyon, beraberinde İdris ve Askeri Konsey, Suriye konusunda yaptıklarından utanmadan tüm Müslümanlara ihanet ettiler. Onların cürümleri karşısında sessiz kalmak asla doğru değildir.

Ey İslam’ın Kalbi Biladu’ş Şam’daki sabırlı ve muhlis Müslümanları! Liderliğinizi hain koalisyona teslim etmek akla ve izana sığmaz. Koalisyon, düşmanlarınız olan Amerika ve Rusya himayesinde yapılacak Cenevre 2 konferansına katılmayı kabul ederek uluslararası komploya ortak oldu. Koalisyon, Amerika’nın razı olacağı bir yönetici üretmek istiyor. Hatta bu yönetici, Amerikan vatandaşı bile olabilir. Çünkü birçok koalisyon üyeleri, çifte vatandaşlığa sahiptir! Suriyeli Müslümanlara yönelik komplonun şiddetlendiği artık hiç kimseye sır değil. Allah ve İslam düşmanı Amerikan ajanı zorba Esed hanedanı rejimi ve laik sivil demokratik proje sahibi koalisyonun yeni hainleri bir toplantı yaptılar. Bunlar, köklü değişim için çalışan Suriye halkının muhlis insanlarını ortadan kaldırmak amacıyla bir araya geldiler. Oysa bu muhlis insanlar, Suriye’den Esed rejiminin kökünü kazımak için çalışıyorlar. Suriye’de İslami Hilafet kurmakiçin ölüme meydan okuyorlar.

Ey Suriyeli Müslümanlar! Allah’ın emri üzerinde sebat edin. Akıbetinizin kendi ellerinizde olduğunu kanıtlayın. Ne olursa olsun her yönüyle Cenevre 2 konferansını reddedin. Tuma hükümetini kabul etmeyin. el-Carba hainlerini değil de sadece dürüst ve onurlu insanlara icabet edin. Rabbinizi razı edecek, Rasûlü’nüzü sevindirecek ve durumunuzu düzeltecek Râşidi Hilafeti ilan edin. İslam ve Müslümanlar sadece Hilafet ile izzet bulurlar. Amerika ve beraberinde diğer devletler Hilafet ile zillete düşerler. Bu, Allah’a zor değildir. Sadece Allah ile birlikte olun ki size yardım etsin. İşte Hizb-ut Tahrir, Allah ile anlaşma yapmanız için size yardım elini uzatıyor. Allah Subhanehu ve Teâlâ şöyle buyuruyor:

إِنَّ الَّذِينَ يُبَايِعُونَكَ إِنَّمَا يُبَايِعُونَ اللَّهَ يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْ فَمَنْ نَكَثَ فَإِنَّمَا يَنْكُثُ عَلَى نَفْسِهِ وَمَنْ أَوْفَى بِمَا عَاهَدَ عَلَيْهُ اللَّهَ فَسَيُؤْتِيهِ أَجْرًا عَظِيمًا  Sana biat edenler ancak Allah’a biat etmiş olurlar. Allah’ın eli onların ellerinin üzerindedir. Verdiği sözden dönen kendi aleyhine dönmüş olur. Allah’a verdiği sözü yerine getirene, Allah büyük bir mükâfat verecektir.” [Fetih 10]

 

 

 

Ayrıca...

Tutuklamalar İle Ne Bizi Korkutabilirsiniz Ne de Hilafeti Engelleyebilirsiniz

22 Eylül 2020 Salı günü Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan 14 Hizb-ut Tahrir mensubu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir