Home / News / HABER / İSLAMİ BELDELER / ‘Tecavüz caiz’ diyen askeri hahambaşı atadılar

‘Tecavüz caiz’ diyen askeri hahambaşı atadılar

İşgalci Yahudi varlığı “İsrail” ordusu, ‘savaş durumunda askerlerin moralini yüksek tutmak için tecavüze göz yumulabileceğini’ yazan albayı ordunun baş hahamı olarak atadı.

İsrail ordusu, 2002’de “savaş durumunda askerlerin moralini yüksek tutmak için tecavüze göz yumulabileceğini” yazan Albay Eyal Karim’i ordunun ‘baş hahamı’ olarak atadı.

Middle East Eye sitesinin haberine göre, 2002 yılında internette bir kişinin “Tevrat’ın savaş sırasında askerlerin tecavüz etmesine izin verip vermediğini” sorması üzerine Karim, “Askerlerin savaş sırasında yüzleştikleri zorlukları ve hedeflenen zaferi düşününce, şeytani arzularını tatmin etmek için çekici ve Yahudi olmayan bir kadınla, isteği dışında birlikte olmalarına izin verilebilir” dedi.

Karim, ayrıca askerlerin savaş sırasında güç toplamak için Yahudi kurallarına aykırı besinleri de tüketebileceklerini belirtmişti.

Tepkiler ve kendisine yöneltilen suçlamalar karşısında Karim açıklama yaparak, ifadelerinin çarpıtıldığını ve tecavüzün hiçbir şartta kabul edilemeyeceğini söyledi.

Ayrıca...

Çin’in toplama kampları nedeniyle Doğu Türkistan nüfusu hızla azalıyor

Avustralya’da yayın yapan Mercatornet’in hazırladığı rapora göre, ülkedeki Uygur nüfusu, bu kampların kurulduğu 2017’den bu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir